Magazinul nostru va pune la dispozitie produse Metabond la preturi accesibile pentru a prelungi durata de viata a motorului autovehiculului dvs. si a reduce costurile de intretinere. Puteti regasi mai jos principalele beneficii ale produselor Metabond pe care le comercializam.

Astăzi, condusul autovehiculului in aglomeratia marilor orase şi vitezele tot mai mari pe autostrada, face mai important ca niciodată folosirea de produse de reducere a frecarii pentru autovehiculul dumneavoastră. Ce putem face? Soluţia este: reducerea frecarii! Cercetatorii lumii s-au confruntat cu această provocare deja in anii ’50. Ei au dezvoltat prima generaţie de lubrifianti pentru motor, care creează suprafeţe foarte netede atunci când sunt aplicate pe suprafete metalice, şi reduc astfel frecarea. Generaţia a doua de lubrifianti rezolvă problema cu un adaos de uleiuri lubrifiante. A-3-a generaţie de tratament pentru motoare s-a dezvoltat în pragul epocii spaţiale, Metabond fiind un real progres.

Tratamentele noastre de motor, Metabond, reduc în mod semnificativ efectele nocive ale frecarii pieselor interne ale motorului, acoperindu-le cu o peliculă durabila, micro-subţire, lubrifianta. Spre deosebire de competitorii nostri, Metabond tratează metalul motorului, nu uleiul! Tratamentul pentru motor vă ajută să economisiţi bani prin reducerea consumului de combustibil, reducerea costurilor de întreţinere şi extinderea duratei de viaţă a motorului. Veti observa, de asemenea, o funcţionare mai lină şi performanţe îmbunătăţite cu cai putere si un cuplu crescut. Emisiile de noxe de la un motor tratat vor fi, de asemenea, reduse.

Produsele Metabond sunt produse de înaltă tehnologie de lubrifiere, fabricate în Germania şi Belgia.

Care sunt avantajele folosirii produselor Metabond:

Extinde durata de viata a motorului: Produce o suprafaţă mult mai grea şi mai lin decât oţelul, devenind o parte din suprafaţa respectiva. Metabond este extrem de rezistent la coroziune şi reduce căldura. Toate acestea duc la prelungirea vietii motorului, transmisiei si a tuturor partilor metalice tratate cu Metabond.

Economie de combustibil: Metabond poate reduce consumul de combustibil, chiar si in cazul autovehiculelor noi.

Performanţă: Metabond va face motorul masinii dumneavoastra sa functioneze mai bine cu o frecare mai mică. De asemenea, imbunatateste compresia motorului. Rezultatul este un motor mai lin, mai silenţios, cu mai multa putere.

Costuri de intretinere mai mici: Metabond lucreaza în timp ce conduceţi. Acest lucru înseamnă mai putin timp petrecut la service si costuri mai mici.

Mediul inconjurator: Metabond lucreaza la imbunatatirea toleranţei în motorului dvs., reducând emisiile de gaze dramatic într-un timp foarte scurt.

Utilizati produsele Metabond de înaltă tehnologie şi bucuraţi-vă maşina pentru o perioadă lungă de timp!